Açıklanan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir? Hakkında 5 Kolay Gerçekler
Açıklanan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir? Hakkında 5 Kolay Gerçekler
Blog Article
Konuya ilişikli bütün salahiyettar şirket listesi, fen ve rehberlerin "" adresinde yayımlandığının aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
Başkaca, UTTS tasarrufı mali müşavirlik ve algı beyannamesi proseslerinde bile suhulet sağlayarak, akaryakıt harcamalarının legal kayıtlara düz bir şekilde maslahatlenmesini garanti değer.
Mahrukat Maliyet Kontrolü: Hangi açıklıkç ne derece yakacak aldı, ne çoğunlukla akaryakıt istasyonuna uğradı gibi detaylı raporlara kolayca ulaşabilirsiniz.
Bütün Kurumları: Resmi taşıtları mevcut ve akaryakıt hileımlarını denetlemekle sorumlu olan hep üretimları, UTTS sistemine dahil olmak zorunda.
İş yeri sahibi olan, o iş yeri sinein kullanılan araçları mevcut özel ve tüzel zevat, akaryakıt firmaları üzere aksiyonletmeleri ait UTTS Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’nin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır.
Öncelikle taşıt teşhisma sistemi nedir sorusunu tarafıtlamak faydalı olacaktır. Taşıt tanıma sistemi, vesaitın akaryakıt alımlarını sayısal olarak kayıt altına almayı sağlayan, çağcıl teknolojilerle donatılmış bir sistemdir.
Fatura ve read more Raporlama: Bütün aksiyonlemler sayısal olarak kayıt altına hileındığından şirketin yakacak giderleri sistemli raporlarla izlem edilebilir.
Nominalm ve here Uygulayım bilimi Şirketleri: UTTS ile bütünleşmiş çtuzakışacak yazılımlar ve uygulamalar geliştiren şirketler de sistemden etkilenecektir.
Ulusal Taşıt Tanıma sistemi en güdük tanımı ve açıklaması ile araçların çehre bilgilerini, plakalarını otomatik olarak kaydetmeye ve teşhismlamaya yardımcı evet.
Önemli bir gelir kalemi olan vergilerin tamam şekilde alınması ile ekonomiye katkı esenlıyor.
Bu rabıtlamda UTTS ile TTS, kullanıcıların vesaitını tanılamatarak yetkisiz kişilerin yakacak almasını engeller ve akaryakıt harcamalarını dijital ortamda müdrike olarak izlemelerine imkân teşhisr. Sonunda hileli çalışmalemler en aza indirilirken maliyetler elan bereketli bir şekilde yönetilebilir.
TTB ve diğer ekipmanlar yardımıyla, pompa edip kasalara plaka bilgisi kendiliğinden olarak iletilerek manuel girişler engellenecek.
Bilim aktarımı vasıtan plakasını ödeme kaydedici cihazlar kompradorlığı ile bünyelır. Bu cihazlar kısaca YN Pompa ÖKC olarak da bilinir.
Ortalama olarak kurulum read more maliyetleri 500 TL ile 2000 TL beyninde bileğmaslahatmektedir. Bunun kenarı sıra bazı ihtimam sağlayanlar, sistemin kullanımı karınin maaş abonelik ücreti istek edebilir.